Повернутися до звичайного режиму

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

З початком нового навчального року Балаклійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 гостинно відчинила свої двері для учнів і запросила у просторі і затишні кабінети. Особливо були вражені першокласники, навчальні кабінети яких оснащено новими меблями відповідно до вимог Нової української школи.

1 вересня для учнів пройшло у формі родинного свята.

Директор школи Бондар О.Я. зачитала привітання від Світличної Ю.О, голови Харківської обласної державної адміністрації, та Русецького А.А., депутата Харківської обласної ради. Від свого імені побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Щирі привітання висловили і почесні гості свята Тищенко В. О., перший заступник голови Балаклійської районної державної адміністрації, Шавикін В.В., директор Балаклійського ремонтного заводу, Обізний С.О., директор видавничого будинку «Балдрук».

По завершенню родинного свята на території школи відбулася захоплююча гра-квест, яка дала змогу першокласникам та всім учням ближче ознайомитися зі школою та весело провести час із однокласниками. По завершенню квесту всі учасники отримали солодкі подарунки.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.